Τι ακριβώς είναι

Αισθητική

Στην Αισθητική Οδοντιατρική χρησιμοποιούμε μια σειρά από τεχνικές, (smile design, smile recontouring, bonding), σε συνδυασμό με υλικά (ρητίνες, πορσελάνες, ολοκεραμικά, ζιρκονία, τιτάνιο) και τεχνολογία αιχμής (laser, CAD/CAM), που μπορούν να προσφέρουν εντυπωσιακές αλλαγές στην εμφάνιση.

Αισθητική

Λεύκανση

Η αισθητική λεύκανση είναι μια θεραπευτική μέθοδος κατά την οποία λευκαίνουμε τα δόντια μας. Είναι μια απλή διαδικασία που εξασφαλίζει άμεσα ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα χωρίς καμμία παρέμβαση στους οδοντικούς ιστούς. Η επαναφορά του λευκού χρώματος και της λάμψης των δοντιών, που έχουν χάθει με την πάροδο του χρόνου ή λόγω χρωστικών, που προέρχονται από το τσιγάρο ή από άλλες τροφές, μπορεί να διορθωθεί σε μία μόνο συνεδρία.

Smile Design

Με την τεχνική του Smile Design επανασχεδιάζουμε το χαμόγελο, με στόχο να εναρμονίσουμε τα δόντια, τα χείλη, τα ούλα και το υπόλοιπο πρόσωπο.

Όψεις Πορσελάνης

Οι όψεις veneers αποτελούνται από πολύ λεπτά φύλλα πορσελάνης που συγκολλούνται στην εξωτερική επιφάνεια των δοντιών με σκοπό τη βελτίωση της αισθητικής τους εμφάνισης.

Bonding

Είναι μια συντηρητική προσέγγιση για την βελτίωση της αισθητικής των δοντιών καθώς, συνήθως, δεν απαιτείται τρόχισμα των δοντιών. Ανώδυνη διαδικασία και οικονομική λύση καθώς δεν μεσολαβεί οδοντοτεχνικό εργαστήριο αλλά η αποκατάσταση γίνεται άμεσα από τον οδοντίατρο.

Ουλοπλαστική

Ουλοπλαστική είναι η τεχνική  με την οποία διορθώνεται το σχήμα της γραμμής των ούλων. Εφαρμόζεται κυρίως όταν υπάρχει ουλικό χαμόγελο και μεγάλη ασυμμετρία στο σχήμα των ούλων.